Gæstebog

Skriv et nyt indlæg til gæstebogen

 
 
 
 
Vil du dele din oplevelse af Zonebalancen med andre, så skriv venligst et indlæg.
Din email adresse vises ikke - kun dit navn og din besked.
41 indlæg.
Merete Wilstrup Møller skrev den 19. juni 2019 kl. 9:25
Kære Lena - Tak for en dejligt healing, jeg har det så fantastisk efterfølgende - det er som en dyne der letter fra min krop og sind og så sover jeg så godt bagefter. Tak for den du er og fordi du har tid til at lytte. Hermed mine bedste anbefalinger.
Laila skrev den 15. februar 2019 kl. 17:31
Min søn på 10 år har fået zoneterapi hos Lena 5 gange og det har betydet, at han næsten ikke stammer mere. Han er også blevet meget mere glad. Jeg kan varmt anbefale Lena.
Stor tak fra mig!
Med venlig hilsen
Laila
Maja skrev den 3. februar 2019 kl. 15:10
Aldrig har jeg slappet så meget af. Tusind tak for en rigtig lækker massage.
Mette skrev den 8. januar 2019 kl. 15:57
Jeg er pensionist efter en bilulykke for 5 år siden og har siden haft smerter i hoved og nakke og ryg hele tiden. Min læge sagde at jeg nok sku lære at leve med dem. Jeg har besøgt Lena flere gange og nu spiser jeg kun piller én gang i ugen og har fået følelsen tilbage i min venstre arm igen.
Gurli skrev den 11. december 2018 kl. 9:17
Der skal lyde en stor TAK fra mig fordi du hjalp mit barnebarn af med hans øreproblemer, som han har døjet med i flere år. TAK!
Dorthe K. skrev den 4. december 2018 kl. 18:39
Jeg har altid været meget nervøs når jeg skulle til eksamen. Så kontaktede jeg Lena fordi hun havde hjulpet min veninde. Jeg fik healing to gange og bestod min eksamen med et 7-tal.
Morten skrev den 11. oktober 2018 kl. 19:28
Min hovedpine og migræne som jeg har lidt af i mange år er helt forsvundet med de nåle jeg har fået i ørerne og så fik jeg også noget af det der healing. det var jeg nu lidt skeptisk overfor men ikke mere. nu har jeg ikke haft anfald i 3 måneder.
Nicolai skrev den 8. oktober 2018 kl. 18:31
Jeg har været til en clairvoyance hos Lena. Hun er en utrolig dygtig formidler, rolig, varm, præcis og positiv + det bliver og formidlet med humor, det er lige de ord der dukker op, når jeg tænker tilbage på vores fantastiske seance.

Jeg kan give Lena mine varmeste anbefalinger.

Hilsen en gammel sjæl i en "ung" krop.
Birthe skrev den 28. august 2018 kl. 14:58
Har lige modtaget en clairvoyance af Lena, som var en varm og rolig formidler, med klare budskaber. Jeg kan helt klart anbefale hende, hvis du har behov for at faa kastet lys paa dit liv og stoette til at tage en vigtig beslutning.
Kaerlig hilsen
Birthe
Louise skrev den 27. august 2018 kl. 17:23
Fantastisk dygtig.
Jeg er dybt imponeret over hvor præcist du rammer ting om mig. Ting kun få ved noget om. ja nogle af dem er det kun migselv og englene der vidste noget om!
Sådan noget er et uomtvisteligt bevis på at du er fantastisk dygtig ❤️❤️
Jeg kan på det varmeste anbefale en clairvoyance hos Lena.
Laila skrev den 7. april 2018 kl. 16:12
Hurra hurra hurra! ikke mere migræne. jeg kan stadig ikke rigtig tro på det endnu. men nu er det 5 uger siden jeg har haft et anfald og det er helt vildt. Det har ellers været min hverdag i mange år. jeg kommer igen i næste måned og bliver stukket i igen.
Vi ses snart
Katrine skrev den 24. marts 2018 kl. 14:22
Jeg er altid meget skeptisk og derfor var det også min veninde, der bestilte tiden for mig for jeg har altid troet at clairvoyante bare googler eller facebooker folk. Men jeg må sige, at min skepsis er blevet gjort voldsomt til skamme. Du er utrolig dygtig og præcis og jeg har stadig en helt vild følelse over alle de ting, du sagde, der bare ramte plet. Jeg har nu fundet min mormors smykker frem og får dem smeltet om til en halskæde 🙂
Tusind tak for dig og dit hjertevarme sind Lena!
Bente skrev den 14. marts 2018 kl. 18:57
Kære Lena.
Tusind tak for din skønne formidling af informationer fra den åndelige verden til mig. Jeg har fået nogle nye værktøjer at arbejde med, og jeg griner stadig når jeg tænker på elefanten 🙂 men det gav osse god mening som jeg kan bruge til noget.
Jeg kommer igen til næste år. Hav det godt så længe.
Stort knus fra Bente
Vibeke skrev den 2. marts 2018 kl. 13:25
Tusind tak for dine dejlige healinger! Nu har jeg igen mod på tilværelsen og kan tænke klart og fokuseret.
P.s. Min veninde vil osse hen til dig, så hun ringer til dig.
Mange kærlige hilsner, Vibeke
Karin skrev den 24. februar 2018 kl. 11:03
Kære Lena. Ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er for at være sluppet af med mine smerter. Efter dine 3 behandlinger har jeg det bare så godt og jeg er også begyndt at cykle igen. Jeg kommer helt sikkert tilbage når jeg har brug for din hjælp igen.
Kærlige varme knus fra Karin.
Janne skrev den 22. februar 2018 kl. 23:18
Sikke en dejlig oplevelse med en masse informationer, der nok lige tager lidt tid at fordøje. Jeg har fået noget at tænke over, og har fået ryddet op mentalt. Tusind tak fordi du satte processen i gang med din clairvoyance.
Mange glade hilsener
Janne
Morten skrev den 19. februar 2018 kl. 21:56
Det var rigtigt spændende at prøve clairvoyance hos dig og jeg var meget overrasket over hvor meget du ku se. Tak for at åbne mine øjne for de valg jeg har. Min mor har osse lige bestilt en tid hos dig 🙂
Tove skrev den 16. februar 2018 kl. 19:13
Det er altid så dejligt at komme hos dig og få trykket under fødderne Lena. Hele min krop vågner op igen og jeg glæder mig altid så meget til at komme igen.
Knus til dig.
Anja skrev den 14. februar 2018 kl. 16:38
Endnu engang tusind tak fordi du hjalp mig af med min hovedpine. Jeg føler det som om jeg har fået mit liv tilbage.
Tina skrev den 11. februar 2018 kl. 23:36
Wauw!
Sikke en fantastisk oplevelse i dag søndag den 11 februar hos Lena ❤️ Min kære mor fandt hende igennem Facebook hvor hun søgte prøveklienter til hendes videre bygning og vedligeholdelse. Der var allerede en ret god følelse da jeg også læste hendes skriv på Facebook. En fuldstændig ro ramte mig da jeg mødte Lena, som i min følelse og den min mor havde var "hun er ægte". Når jeg nævner 'ægte', så mener jeg at hun er ærlig og utrolig professionel på så mange planer. Jeg følte mig tryg ved hende. En utrolig varm kvinde, som jeg tydeligt mærkede vil andre det bedste, og derfor kom det hele rent og ærligt og direkte frem, hvor hun var spot on i clairvoyance. Jeg var selv ærlig og sige ja og nej-men hun fik direkte ned, som ramte spot on. Ting der ikke kunne søges om og som ingen ved noget om. Det var rørende og ganske befriende og super opløftende for mit vedkommende..ting jeg arbejder med mig selv om nævnte hun og som gav ekstra motivation og skub i det jeg gør. Fantastisk. Ligeledes var Lena rådgivende og understregede at det er mit eget valg i de ting der kom ned og hun ikke vil pådutte, men rådgive-og det var en klar følelse at af at det ikke var "du skal gøre.." <3 Jeg kommer helt sikkert igen til at være klient og jeg er utrolig taknemmelig for at min mor så det opslag, som jeg er sikker på var meningen. Min mor glæder sig selv til at møde Lena. Hun er dygtig og skøn. Tak for den smukke og opløftende/givende oplevelse <3 Håber flere får muligheden for at møde dig. Jeg vil kraftig anbefale dig til andre. Tusind TAK igen <3