Healing

Healing betyder at gøre hel og formålet med healing er at genskabe balance. Den støtter kroppens evne til at helbrede sig selv.

Healing kan bl.a.:

  • mindske stress/angst/eksamensangst
  • skabe fokus/indre ro
  • give dig mere energi
  • reducere smerter
  • lindre depression
  • give dig livsglæde
  • forløse traumer

Healing bringer dig i kontakt med dig selv både fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt.

Sådan foregår det
Behandlingen kan foregå i min klinik eller via fjernhealing hjemme hos dig selv, og starter altid med en samtale om dine behov og ønsker, både fysisk og psykisk.

Kommer du i min klinik, ligger du fuldt påklædt på en briks med et tæppe over dig. Som formidleren kontakter jeg den åndelige verdens healingsenergi og de åndelige guider, som er eksperter på lige præcis dine udfordringer. Det er denne energi, der healer dig.

Fjernhealing foregår ved, at vi først tager en snak om dine behov og aftaler en tid. Jeg kontakter dig umiddelbart før det aftalte tidspunkt for at sikre mig, at du er klar, hvorefter du lægger dig på din seng eller sofa og jeg sender healing til dig fra den åndelige verden – på samme måde som hvis du var i klinikken. Efterfølgende taler vi igen på telefonen.

Hvadenten det foregår hos mig eller via fjernhealing, er det vigtigt at understrege, at der ikke er nogen som helst forskel i effekten af behandlingen.

Det tager som regel en halv til en hel time og ikke to healinger er ens.

Healing er ikke tilknyttet nogen bestemt trosretning, og du behøver ikke at tro på, at det virker, før det har en effekt.
Det er nok, at du har et åbent sind og et ønske om at få det bedre.

Alle, uanset alder og fysisk/psykisk tilstand, kan modtage healing.

Healing kan sagtens benyttes som en selvstændig behandling og kan også være et godt supplement i forbindelse med andre behandlingsformer.

Se listen over alle behandlinger her.